Marinetraffic - Marine Traffic Dansk AIS

Marinetraffic - Marine Traffic

Marine trafik er en slags interaktivt kort, hvor punkter er markeret de skibe, der i øjeblikket befinder sig i havene og oceanerne. Uanset region i verden giver marine trafiic dig mulighed for at spore skibe, deres ruter og de havne, hvor de stopper. Enhver person, der er en smule interesseret i søtrafik og skibe, bør lære om mulighederne i marinetrafik -applikationen. Populariteten af ​​Marine trafik bevises af det faktum, at skibstrafik udføres i enorm skala, og på en måned registrerer applikationen over 800 millioner skibspositioner og 18 millioner skibsaktiviteter i åbne farvande og i havne. Marinetrafik giver brugerne mulighed for at spore skibe live.

MarineTraffic App

Marine Traffic er en hyppigt brugt applikation på grund af, at den indsamler information om skibenes placering. Takket være de passende funktioner og AIS marine trafiic -systemet fremstår det for brugerne som et kort, der gør det muligt at spore skibe live. Marinetraffic er et højt udviklet websted, der understøtter så mange som 2 tusinde. AIS-stationer spredt rundt i verden. Marinetrafik-stationer er placeret i over 165 lande. Sådan er søtrafik blevet et af de mest præcise og omfattende sporingssystemer for levende fartøjer, der findes. Søtrafik er et meget komplekst system og er ikke begrænset til registrering og sporing af skibe, der sejler på havene og oceanerne, men gør det også muligt for brugere at spore skibe til indlandssejlads. Enhver, der er interesseret i skibes bevægelser, deres placering eller ønsker at lære mere om skibe og de ruter, de dækker, bør bruge marine traffic. De oplysninger, der gives der, er meget omfattende og detaljerede. Folk, der er interesserede i fartøjer og ønsker at lære mere om skibene selv, bør også være interesserede i marine traffic. Der kan du finde data om stedet, hvor skibet er bygget, dets nøjagtige dimensioner, herunder bestemmelse af bruttotonnage. I marintrafikken har hvert skib også IMO-nummeret, det vil sige nummeret på Den Internationale Søfartsorganisation. Brugere, der er interesserede i skibe og fotografering, kan ikke kun beundre billederne af skibene, men også selv fuldføre galleriet. Alle har mulighed for at uploade deres egne billeder af skibe, som så kan vurderes og beundres af andre marine traffic brugere. Den grundlæggende funktionalitet af søtrafikapplikationen er gratis. Brugere, der er interesseret i at bruge mere avancerede funktioner, skal dog tage højde for yderligere gebyrer.

 

Marine traffic Dansk – hvordan fungerer det?

Indsamling af information om skibenes positioner og de ruter, de rejser, er muligt takket være AIS-stationer placeret i over 165 lande rundt om i verden. Det er værd at tilføje, at flere tusinde stationer opererer på frivillig basis. Hvert skib bør være udstyret med AIS-enhed, takket være hvilken det er muligt at indhente data om skibets position, dets kurs og fastholdte hastighed. Al information, der kan indsamles fra enhederne, sendes videre og går til MarineTraffic hovedservere. Onshore AIS-modtagestationer har antenner placeret i forskellige højder afhængigt af mulighederne. For antenner 15 meter over havets overflade modtages informationen i en afstand af 15-20 sømil. Det er indlysende, at jo højere antennen er, jo større rækkevidde af informationsmodtagelse. AIS-systemet, eller Automatic Identification System, er et system, der bruges i søtransport, og som giver dig mulighed for at spore skibe live. Ved hjælp af AIS-systemet udveksles information mellem forskellige AIS-stationer. Skibe udstyret med AIS-transpondere sender AIS-data, uanset om de kan lide det eller ej, som modtages af den nærmeste station og videresendes. Beskeder er kodet i NMEA-sætninger, som er 64-bit almindelig tekst. NMEA-kodede sætninger kan afkodes, og tre sektioner af information kan tilgås på denne måde:

  • dynamisk, dvs. adgang til den aktuelle position for det pågældende fartøj, hastigheden hvormed det bevæger sig, den valgte kurs og fartøjets mulige returhastighed;
  • statisk, dvs. alle data om selve skibet, dvs. dets navn, IMO- og MMSI-nummer, dimensioner, byggeår eller billeder af skibet;
  • rejserelateret, dvs. destination, information om ETA og selve projektet.

AIS-data fra de enkelte stationer sendes til en central database, hvor de behandles og opbevares korrekt. Databasen indeholder også geografiske data om enkelte havne og specifikke områder, samt billeder af skibe og andre data, der kan virke relevante. De data, der indsamles i den centrale database, gøres tilgængelige på Marine Traffic live-webstedet.

Marine Traffic – for hvem?

MarineTraffic -applikationen vinder anerkendelse blandt forskellige grupper af modtagere. Det bruges ivrigt af privatpersoner, hobbyfolk og skibsfans, men det bruges også til forretningsformål af folk, der repræsenterer virksomheder fra forskellige sektorer af økonomien. Det grundlæggende funktionelle omfang af marinetrafik-applikationen bruges af spottere og hobbyfolk. Der har også været en stigning i interessen for søfartsapplikationen blandt søfarendes familier, som kan bruge den til at holde styr på skibets rute fulgt af deres pårørende. Marine traffic er også et værktøj, der bruges til erhvervs- og forskningsformål. Den bruges af talrige virksomheder og organisationer, ikke kun fra Danmark eller Europa, men fra hele verden. Ikke-statslige organisationer og medieorganisationer lægger ikke skjul på, at de bruger havtrafik til forskningsformål. Til gengæld bruger regeringerne i de enkelte lande, herunder den danske regering, applikationen marinetraffic for mere effektivt og effektivt at kunne overvåge deres eget lands kyster og maritime aktiviteter. Marine traffic bruges også ivrigt af brancheorganisationer, som på baggrund af de præsenterede data kan lave mere pålidelige prognoser for mængden af ​​lokal og international handel og også har evnen til at spore og bekræfte tidligere forudsagte mængder. Forsendelsesspecialister er en anden gruppe, der bruger værktøjet marine traffic. Denne applikation giver dig mulighed for nøjagtigt at spore og overvåge dine egne skibe og hele den globale flåde, så du bedre kan definere prognoser og forretningsudsigter.

Marine Traffic Dansk

Marine traffic  er en applikation, der bruges over hele verden, fordi den gør det muligt at spore skibe, der bevæger sig i åbent farvand over hele verden. Mulighederne er enorme, men du kan begrænse omfanget af observation og bruge skibstrafikken til at spore skibstrafikken i Østersøen eller Nordsøen. Skibssporing har aldrig været nemmere, takket være marine traffic. Alle danske havne er fuldt åbne for dig, du kan til enhver tid følge skibene, der anløber eller forlader danske havne, hvor som helst. Omfanget af information fra skibstrafikken er bredt, på få øjeblikke kan du få data om skibets rute, det sted, hvorfra de afgik og den danske havn, som de er på vej til, samt information om den hastighed, hvormed det sejlet og en masse tekniske data om selve skibet. Alt dette kan du lære om de skibe, der anløber og forlader danske havne. Marine traffic er et sandt skatkammer af viden, som kan overbevises af alle. Du behøver ikke specialistviden eller færdigheder for at kunne bruge applikationen marine traffic. Det eneste, der kræves, er en telefon eller computer med internetadgang, så skal du bare gå til siden og klikke på et skib eller et bestemt område på kortet. Folk, der bruger marine traffic, bestemmer, hvad de følger, de har fuld frihed. Nogle fokuserer på skibe, der lander ind og ud af danske havne, mens andre bruger deres tid på at spore skibe, der bevæger sig over havene. Marine traffic er en applikation for alle, den bruges ivrigt af specialister og ejere af AIS-stationer, hobbyfolk og entusiaster af skibe og åbent vand.