Vesselfinder | Vesselfinder Free AIS Dansk

Vesselfinder

Vesselfinder er en applikation, hvormed du kan spore skibe live. Det giver dig mulighed for at lokalisere skibe, der i øjeblikket navigerer i havene og oceanerne. De muligheder, der tilbydes af Vesselfinder -applikationen, er bemærkelsesværdige. Dette er en interessant løsning, især for folk, der kan lide at følge situationen på havene og oceanerne, og hvor tung trafikken af ​​skibe er der. Vesselfinder er intet andet end gratis skibssporing, der giver dig mulighed for at spore dine skibe live. Applikationen er omfattende og samtidig nem at bruge selv for folk, der bruger den for første gang. På kortet leveret af Veselfinder gratis skibssporing kan du observere skibe, der bevæger sig fra en havn til en anden, samt dem, der i øjeblikket ligger fortøjet i en havn, også i danske havne. Vesselfinder kort viser fartøjsikonerne og den retning fartøjerne er på vej meget tydeligt og tydeligt. Det er nemt at sammenligne trafikmængden i forskellige havne. Ved at zoome ind på kortet til en given sektion kan du endda bestemme, hvilken af ​​de danske havne der har flest skibe fortøjet.

Hvad er Vesselfinder free ais?

Vesselfinder er en applikation, der viser skibes aktuelle position på en meget nøjagtig måde, takket være de oplysninger, den indsamler om dem. Vesselfinder Vessel Tracking-appen er helt gratis, tilgængelig for alle, og endnu vigtigere, den giver dig mulighed for at spore dine skibe live. Et stigende antal mennesker bruger ivrigt Voicefinder-applikationen. En anden fordel ved Vesselfinder er, hvor meget information der deles med brugerne gennem det. Enhver interesseret kan følge skibenes ruter på kortet, samt finde ud af anden interessant information om selve skibet. Førstegangsbrugere af Vesselfinder bør blive fortrolige med den generelle drift af gratis skibssporing. Når du er kommet ind på siden, vises et kort med skibsikoner. For at begynde at spille skal du blot vælge et skib og klikke på det. Efter at have foretaget valget, vil de grundlæggende detaljer om skibet blive vist i venstre side, såsom: skibets fulde navn, dets type eller et foto, der viser skibet i al dets pragt. Nogle af de mennesker, der går på Vesselfinder, ønsker at observere et bestemt skib. Hvis du ikke kan finde det på kortet, fordi du ikke ved, hvor det er placeret i øjeblikket, skal du blot indtaste skibets navn, MMSI-nummer, IMC-nummer i søgevinduet (øverst til højre), blot indtaste et af disse elementer og skibet vil blive fundet og markeret på skibskortet. Hvis du vil zoome ind på kortet til en af ​​de danske havne, skal du blot bruge „+”, for at zoome ud, brug „-„. Vesselfinder giver dig mulighed for at observere selv små strækninger af have og oceaner eller individuelle havne.

Vesselfinder – hvilke oplysninger kan jeg få?

Alle brugere, der bruger Vesselfinder Free Ship Tracking, får adgang til fartøjsoplysninger. Disse oplysninger omfatter data om skibets byggeår, dets nøjagtige størrelse eller MMSI- eller IMO-nummeret. Efter at have fundet det skib, du er interesseret i, kan du skrive IMO- eller MMSI-nummeret ned, og næste gang du indtaster spalefinderen, behøver du ikke at søge i alle hjørner af farvandet for at finde et bestemt skib, du skal blot indtaste det gemte nummer i søgefelt, og skibet vil blive fundet automatisk. Dataene fra Vesslefinder er omfattende, og du kan til enhver tid finde ud af skibets destination, havnene, hvor skibet standsede, samt den hastighed, det bevæger sig med, den aktuelle dybgang og den rute, det har tilbagelagt indtil nu . Vesselfinder Free Vessel Tracking App giver dig mulighed for at kortlægge et skib i detaljer og spore det fra skibets afgang fra dets afgangshavn, indtil skibet ankommer til sin endelige havn. Ved at gå ind i de detaljer, der er tilgængelige i Vesselfinder, kan du få adgang til endnu mere information og kende fartøjets nøjagtige koordinater. Brugere kan til enhver tid besøge Vesselfinder-webstedet og bruge dets funktioner, det er ikke nødvendigt at oprette en konto eller give nogen af ​​dine data. Kun personer med en passion for fotografering, der ønsker at tilføje billeder af skibe til hjemmesiden, skal logge ind. Nogle af de mennesker, der tager til Vesselfinder, er ikke helt interesserede i skibes færden på åbent hav og hav, men foretrækker at fokusere på enkelte danske havne og den trafik, der foregår i dem. Skibskortet er meget detaljeret og viser præcist de skibe, der ligger fortøjet i havnen, samt dem, der er på vej ind eller ud af havnen i øjeblikket. Ved at zoome ind på skibskortet kan du finde ankerikonet, og når du holder markøren over det, vil brugeren se information om en given havn, herunder danske havne. Du kan få kendskab til havnens koordinater, havnens størrelse, det vil sige hvor mange skibe der kan fortøje i havnen ad gangen, samt hvilke skibe der kan anløbe denne havn. Hver havn er tilpasset forskelligt, og ikke alle skibe kan komme ind overalt.

Vesselfinder free skibssporing for alle!

Betjeningen af ​​Vesselfinder-applikationen er ekstremt enkel. Den blev skabt på en sådan måde, at enhver, selv uerfaren bruger, kunne finde sig selv i den. Folk med en computer eller telefon med internetadgang kan til enhver tid begynde at spore skibe live. Folk bliver mere og mere villige til at tage på bådture, og deres pårørende kan følge dem hele tiden på skibsradaren og tjekke med voicefinder, at sejladsen går efter planen. Folk, der bruger Vesselfinder for første gang, fokuserer oftest på en bestemt del af havet, eller vælger danske havne, for at tjekke og lære om de muligheder, applikationen tilbyder. Efter første brug ved du hvad og hvordan, så du kan fokusere på et bestemt skib, eller en bestemt dansk havn, hvor vi ofte besøger og vi kan også observere skibe live. Vesselfinder blander sig ikke på nogen måde og pålægger ikke, hvad der er synligt på kortet, brugeren bestemmer, hvad han ser, og hvilke skibe han følger. Vesselfinder-applikationen giver dig mulighed for at bruge din fritid på en interessant og lidt anderledes måde. Vi advarer dig om, at dette spil ser uskyldigt ud i starten, men kan være ret vanedannende, og du kan bruge flere eller endda flere timer på at spore skibene.